Pedagógusoknak

Zeneterápia, lélekfrissítés, harmonizálás, felpezsdítés

Jó lenne egy kis felfrissülés a tanári karnak? Szakmai programba ágyazott csapatépítésre van szükség? Szívesen tapasztalnak olyan rendhagyó zenei élményeket, melyek új, alternatív eszközöket is nyújthatnak az oktatás során? Na és hogy lesz sörös korsóból szaxofon? A Zenebatyu Pedagógus továbbképzése a 2-4 órás képzéstől egészen egy egész hétvégés workshopként is megrendelhető. A program azonnal hasznosítható tudást és eszköztárat biztosít, amely során színes kottáról, ritmusjátékokról, hangszerkészítésről és zenés energiserekről is tapasztalat szerezhető.

Bővebben a Pedagógusok Programjairól:

A Zenebatyu Pedagógus Programja egy évtized zenés kísérletezésének eredménye, mely kifejezetten azért készült, hogy alsós tanítók, ének tanárok, vagy napközis tanítók élmény alapú oktatás segítségével hasznos tudást kapjanak, melyet akár másnap használhatnak az osztályteremben. A program során a csoport zenés játékokat, alternatív tanítási eszközöket, hangszerkészítési ismereteket, a gyerekek kreativitását fejlesztő módszereket tanulnak szórakoztató módon. Az interaktív workshopon való részvételhez előzetes zenei tudás nem szükséges, nem baj, ha valaki nem tud énekelni, kottát olvasni. Sőt, így a tanult játékok hatásai még jobban érzékelhetőek.

Az alap képzés hossza 2-4 óra hosszáig tart, de igény szerint kibővíthető további élmény alapú módszerek elsajátításával (színes kotta, ritmus gyakorlatok, zenecsövek stb).

Személyre szabott árajánlatért kattintson ide…